HBVA  regio Amersfoort

Huurders Belangen Vereniging de Alliantie regio Amersfoort (HBVA regio Amersfoort) is de vereniging voor bewonerscommissies en huurders bij de Alliantie Amersfoort. Dagelijks maken we ons sterk voor de belangen van alle huurders en werken we aan de kwaliteit van wonen. Voor nu en voor de toekomst.

Dat doen we in goed overleg met alle huurders en in nauwe samenwerking met directie en medewerkers van de Alliantie Amersfoort. De sfeer is open en de lijnen zijn kort. Dat zie je terug in de resultaten. HBVA regio Amersfoort is een actieve vereniging die bij de Alliantie veel voor elkaar krijgt voor haar huurders.

Heeft u een vraag?

Ik heb schimmel in huis. Wat doet de Alliantie daaraan? Als ik ooit ga verhuizen, moet ik dan de zelf gelegde plavuizen weer weghalen? De lampen in de brandgang zijn kapot. Wanneer komen ze die vervangen?

Met deze en andere vragen kunt u terecht bij HBVA regio Amersfoort. Veel informatie vindt u op deze site. Kijk bijvoorbeeld eens bij de veelgestelde vragen. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Zo nodig maken we een afspraak.

Hebt u een klacht?

Hebt u last van lawaai bij de buren? Voelt u zich niet veilig in uw eigen huis? Is er sprake van achterstallig onderhoud? Is uw energierekening hoog en krijgt u het toch niet lekker warm gestookt? Misschien ligt er altijd troep in uw portiek. Of bent u ontevreden over de service.

Deze en soortgelijke klachten kunt u melden bij HBVA regio Amersfoort Neemt u wel eerst contact op met de Alliantie? Grote kans dat u er samen al uitkomt. Meer informatie vindt u in de klachtenprocedure.

Lid worden?

Vele betrokken en enthousiaste leden van Huurdersbelangenvereniging de Alliantie maken met elkaar ons werk mogelijk. Doet u ook mee?

Meld u dan nu aan als lid van de HBVA. Het lidmaatschap is gratis.

Actueel

Vraag van de maand

Mijn wisselende inkomen schommelt steeds rond de grens voor inkomensafhankelijke huurverhoging. Hoe gaat de Alliantie daarmee om?

Onder andere zzp’ers en andere flexwerkers kunnen een wisselend inkomen hebben dat soms boven en dan weer onder de grens voor inkomensafhankelijke huurverhoging ligt. Dat…

Lees meer