Energiecoach: de herfst komt er aan!

Besparen na gratis bezoek van energiecoach

Slimme tips om energie te besparen, gratis bespaarproducten en verder geen enkele verplichting of vervolg. De gratis energiecoach van !WOON kan bij u thuis langskomen  om u tips te geven hoe u minder energie kunt gebruiken. Minder verbruik betekent lagere energiekosten. Energiecoaches zijn vrijwilligers, getraind en begeleid door !WOON. Ook wanneer u al energiebewust bent, kan het bezoek u nieuwe inzichten geven.

 Wat kunt u besparen?

Op de kale huurprijs heeft u weinig invloed, wel kunt u besparen op uw woonlasten door uw energierekening omlaag te brengen. De energiecoach neemt verschillende kleine bespaarproducten mee naar uw huis, zoals radiatorfolie, tochtband, een waterbesparende douchekop en ledlampen. U mag voor €15,- aan bespaarproducten (inkoopprijs) uitkiezen. Hier betaalt u niets voor, want de kosten worden betaald door de Gemeente Amsterdam. Na het bezoek van de energiecoach ontvangt u een bespaarrapport op maat met daarin alle bespaarmogelijkheden voor uw huishouden.

 Energiecoachgesprek in corona-tijd

Het is ook mogelijk om te videobellen met een energiecoach. Mocht u toch liever een gesprek aan huis hebben, dan wordt er rekening gehouden met de richtlijnen: geen handen schudden, bij milde klachten wordt er afgebeld en er wordt voldoende afstand gehouden. Het gesprek buiten voeren is ook een mogelijkheid.

Wilt u gebruik maken van dit aanbod en een bezoek krijgen van een coach uit de buurt? Meldt u dan aan voor een bezoek via de website van !WOON of bel naar 020 5230190.