Gratis lid worden

Bent u huurder van de Alliantie in Amsterdam? Dan kunt u lid worden van onze vereniging. Het lidmaatschap is gratis. U moet zich alleen even aanmelden.

Met elkaar

Binnen de HBVA Amsterdam hebben we elkaar allemaal nodig. In afstemming en samenwerking krijgt de belangenvereniging veel voor elkaar. De lokale huurdersplatforms luisteren goed naar hun achterban. Met die informatie wordt het bestuur gevoed en kan er met de Alliantie overlegd worden om zo het maximale resultaat te behalen voor alle huurders van de Alliantie.

Steun ons werk

HBVA Amsterdam komt op voor u als huurder. Door lid te worden geeft u aan dat u dat waardeert en belangrijk vindt. U steunt daarmee ons werk. En via uw lidmaatschap heeft u zelf ook invloed op het beleid. U kunt onder andere meepraten bij de algemene ledenvergaderingen die HBVA Amsterdam minimaal 3 keer per jaar organiseert.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens, zoals u kunt lezen in het Privacy Reglement HBVA.

Actief lidmaatschap

Participatie staat hoog op de agenda van HBVA Amsterdam. We willen graag dat veel mensen actief meedoen. Dat ze zich verbonden voelen met hun buren en hun buurt. Er valt zoveel te doen om ervoor te zorgen dat alle huurders goed wonen in een leefbare omgeving.

Wilt u ook actief meedoen?

U kunt zich op allerlei manieren inzetten. Een paar voorbeelden:

  • Word lid van een bewonerscommissie van uw woonblok, buurt of wijk
  • Neem zitting in het bestuur van uw lokale huurdersplatform
  • Draag een steentje bij in een werkgroep met één huurdersthema, bijvoorbeeld groenvoorziening. Of duurzaamheid.
  • Help een keertje mee bij de organisatie van een buurtfeest, een ledenvergadering of bijvoorbeeld een workshop.

Informeer gerust eens bij ons secretariaat naar de mogelijkheden.