WoningNet biedt voortaan dagelijks nieuwe woningen aan

Goed nieuws voor woningzoekenden in Amsterdam: WoningNet heeft een nieuw systeem voor het aanbieden van woonruimte. En voor de bemiddeling. Voortaan wordt er dagelijks aangeboden. Of  liever gezegd: ’s nachts. Want vanaf nu bieden corporaties elke nacht om 1 minuut over 12 nieuwe woningen aan op de website.

Begeleiding bij het zoeken

Er zijn mensen die begeleiding krijgen bij het zoeken naar een sociale huurwoning. Bijvoorbeeld omdat ze geen toegang hebben tot internet. Voor hen zullen de veranderingen even moeten wennen. Deze woningzoekenden moeten het aanbod voortaan eenmaal per week bekijken, op een vaste dag. En op dezelfde dag reageren op woningen.

!Woon begeleidt in Amsterdam veel woningzoekenden. Platform Woningcorporaties Noordvleugel Randstad neemt over de veranderingen contact op met deze organisatie.

Wat verandert er nog meer?

In het nieuwe systeem van WoningNet om woonruimte in Amsterdam aan te bieden, verandert er nog meer. Lees hier de uitleg en krijg meer informatie over de wijzigingen.

Vragen? Bel WoningNet

Heeft u vragen over de veranderingen? Of over de website? Over het woningaanbod of over uw inschrijving? Dan kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum van WoningNet Amsterdam, via telefoonnummer 0900 – 202 30 72.