HBVA Almere

HBVA Almere is de vereniging van bewonerscommissies en huurders bij de Alliantie Almere. Dagelijks staan we huurders bij met raad en daad, en werken we aan de kwaliteit van wonen. Voor nu en voor de toekomst.

Dat doen we in goed overleg met onze leden en in samenwerking met HBVA Centraal. En met directie en medewerkers van de Alliantie Almere. De sfeer is open en de lijnen zijn kort. Dat zie je terug in de resultaten. HBVA Almere is een actieve vereniging die bij de Alliantie veel voor elkaar krijgt voor haar huurders.

Hebt u een vraag?

Hoe werkt dat puntensysteem? Betaal ik niet te veel huur? Mijn woning wordt gerenoveerd en ik moet tijdelijk verhuizen. Hoe wordt dat geregeld? Kunnen jullie zien of de WOZ-waarde van mijn huis klopt? Gaat de huur omlaag als we voortaan zelf zorgen voor de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten? Ik snap niets van het parkeerbeleid in deze wijk. Hoe zit dat?

Met deze en andere vragen kunt u terecht bij HBVA Almere. Veel informatie vindt u op deze site. Kijk bijvoorbeeld eens bij de veelgestelde vragen. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Zo nodig maken we een afspraak.

Hebt u een klacht?

Hebt u last van lawaai bij de buren? Voelt u zich niet veilig in uw eigen huis? Is er sprake van achterstallig onderhoud? Is uw energierekening hoog en krijgt u het toch niet lekker warm gestookt? Misschien ligt er altijd troep in uw portiek of trappenhuis. Of bent u ontevreden over de service.

Deze en soortgelijke klachten kunt u melden bij HBVA Almere. Neemt u wel eerst contact op met de Alliantie? Grote kans dat u er samen al uitkomt. Meer informatie vindt u in de klachtenprocedure.

Lid worden?

Vele betrokken en enthousiaste leden van Huurdersbelangenvereniging de Alliantie maken met elkaar ons werk mogelijk. Doet u ook mee?

Meld u dan nu aan als lid van de HBVA. Het lidmaatschap is gratis.

Actueel

Algemene Leden Vergadering 2019

De Huurders Belangen Vereniging de Alliantie Almere nodigt u uit voor de: Algemene Leden Vergadering 2019 Deze vindt plaats op 22 mei, aanvang 19.30 uur….

Lees meer

Vraag van de maand

Wordt mijn huur per 1 juli verhoogd?

Dat is niet zo direct te zeggen. Het antwoord hangt onder andere af van de vraag: huurt u 1. met een sociaal huurcontract? 2. Of…

Lees meer